Evenementen

Welke evenementen ?

Oplossingen op maat

Aan u om te kiezen welke oplossing u het beste past!
Of u nu een kleine of grote structuur wenst Noizless Madness en haar partners zijn zeer modulair en neemt uw evenement in handen.

 

Bedrijfsevenementen, happening & shows

Beurzen met meerdere discussieworkshops, meertalige en/of meeslepende conferenties en shows, productlanceringen, audiotours, modeshows, concerten, mobiel en meeslepend theater...

Silent Parties & feestjes

Stille disco, stille privébijeenkomsten en -feesten, stille bedrijfsfeesten, after works, lunch beats...

Audiovisuele vertoningen

Audiovisuele projectie met meerdere taalversies, voor buitenbioscopen.

Van 50 tot 400 mensen

EEN COMPLETE OPLOSSING

Noizless Madness neemt de gehele organisatie van het evenement op zich zowel op logistiek als technisch vlak. Meerdere formules zijn mogelijk:

Tot 2500 mensen

EEN TECHNISCHE PARTNER

Noizless Madness kan zich enten op de infrastructuur van een grotere organisatie: Noizless Madness stelt zich op als uitvoerende partij met zijn eigen techniek en organisatie.

Onze DJ's

Team

Bernard Dobbeleer

Van vroege elektropareltjes tot disco-achtige herbewerkingen uit 2014, van obscure ritmetracks tot pure dansvloermuziek en zelfs rockbommen, Bernard Dobbeleer brengt het allemaal. Verwacht je aan zware baslijnen…

Sinds 2020 staat hij aan het roer van JAM, het alternatieve radiostation van de RTBF.

Christophe « KRS »

Een residentie bij Rêve d’O in Genève, waar hij mixte met enkele grote namen en zijn kennis van Deep en Soulful Vocal House verdiepte.
In 2003 lanceerde hij het Glamorama-project, een aantal avonden die hun sporen nalieten tot 2013.

Nu heeft hij het meeste plezier op privéfeesten en warmt hij vooral de dansvloer op voor het geluidssysteem.

Mister Cosmic

Na meer dan tien jaar in de beste clubs ter wereld te hebben gespeeld, is Cosmic een DJ als geen ander. Hij bespeelt alle mogelijke muzikale ‘genres’ en was een van de eersten die het ‘eclectisch’ mixen vernieuwde.

Met 5 residenties in clubs in heel Europa is DJ COSMIC een klasse apart. Ongeacht sociale afkomst, kleur of leeftijd, is het zijn missie om elk publiek te laten shaken en trillen.

DJ Dylan

Dylan is al bijna 8 jaar actief in de media, vooral op de radio. Hij komt uit Luik en was 3 jaar lang presentator bij FunRadio Connected en DJ bij het programma PARTY FUN. Nu gebruikt hij zijn talenten als presentator en DJ bij het programma NRJ EXTRAVADANCE.

Muziek is zijn passie. Met dance, hiphop en RNB zet hij de dansvloer op zijn kop!

Dave Jay

Toen hij bij de RTBF (Belgische openbare radio en televisie) werkte, combineerde hij de job van radiopresentator met die van stemacteur. In 2009 keerde hij terug naar zijn eerste liefde, deejaying, want hij stond weer achter de decks voor de Soulparty-avonden van Nostalgie, de 90ies, retro XXL, de doudou in Mons en vooral het Nostaclubbing-programma elke zaterdagavond op Nostalgie.

Een grote fan van 70s funky & disco sounds en 90s dance, house en hip-hop. “Leven zonder muziek is gewoon een vergissing, vermoeiend, als leven in ballingschap”.

DJ Steve

Een echte muziekfan van jongs af aan. Hij heeft gewerkt bij Claridge’s en Mirano’s after-work clubs. Daarna ging hij aan de slag bij Barcy-Mundi, nog steeds in de Louizawijk. Daarna verhuisde hij naar de Barracuda, de tweede locatie in de B-Club. Sinds de opening is hij de getalenteerde resident-dj op de G+30-avonden in Act 3 in Braine L’Alleud.