Over

Ervaar het evenement van binnenuit

BRENG UW EVENEMENT TOT LEVEN

Ga helemaal op in een meeslepende audio-ervaring en geniet van optimaal comfort. Of je nu een evenement organiseert of een deelnemer bent, ons bedrijf biedt je de ideale oplossing voor een onvergetelijke ervaring.

Kanaalkeuze

Met NM en zijn 13 kanalen kiest de gebruiker de muziek die hij wil, wanneer hij wil met 1 simpele klik. Dat stelt de organisator in staat de boodschappen en omgevingsgeluiden te personaliseren die hij wenst te verkondigen tijdens het event.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is veel beter dan die van gebruikelijke systemen en is bovenal perfect stabiel over het uitgestrekte gebied waar het evenement plaatsvindt. Het volume wordt volledig bepaald door de gebruiker.

Het gevoel

De beste geluidskwaliteit creëert een nauwe band tussen de luisteraar en zijn omgeving. Deze betrokkenheid brengt een ludieke beleving teweeg tussen de luisteraars. Een samenhorigheidsgevoel tussen de deelnemers ontvouwt zich, mensen zoeken elkaar om te weten wie naar dezelfde muziek luistert.

Keuze van de locatie

Kent u een magische locatie, maar is er teveel resonantie in die ruimte? U kent een prima feestzaal, maar de geluidsisolatie is slecht? Het NM-systeem maakt het mogelijk om evenementen te organiseren op plaatsen die u daarvoor onmogelijk achtte met klassieke systemen.

Een nieuwe vrijheid

Een evenement ontstaat daar waar de behoefte is om elkaar te ontmoeten. Met Noizless Madness kunnen zowel de mensen die graag een babbeltje slaan als de mensen met vlotte dansmoves verenigd worden op één en dezelfde locatie. De luisteraar kan op elk moment zijn hoofdtelefoon afzetten, of zijn volume verminderen. En zich ook even snel weer in de feestvreugde gooien

Een actueel antwoord

Het hoofdtelefoon systeem van NM vermindert de geluidsoverlast met 80%. Dat maakt van Noizless Madness een interessante oplossing voor organisatoren. Bastonen dreunen niet langer door en vermoeien zowel party-gangers als omwonenden daardoor veel minder dankzij ons systeem.

Veel gestelde vragen

Vooreerst omdat dit een nieuw concept is en het het banale overstijgt. Het is aantrekkelijk om te zeggen dat een event anders is dan we gewoon zijn. En vooral beantwoordt het aan de vraag van de generatie van vandaag die zich niet bij de gevestigde normen neerleggen, maar net hun eigen normen kiezen. Het geluid is daarenboven van dezelfde kwaliteit waar de luisteraar zich ook bevindt op de site. Men kan zich makkelijk verplaatsen zonder kwaliteitsverlies van het geluid.

  • de verdeling en terugname van de hoofdtelefoons
  • de verzekering
  • de toelatingen van de gebruikte frequenties
  • de DJs (optie)
  • het onderhoud
  • de hostessen
  • de technische ondersteuning
  • het gebruik van de technologie
  • SABAM in bepaalde gevallen

Maximum 2 uur de dag voor het event of de dag zelf.

In de formule « minder dan 200 personen » kan de organisator zelf de contrôle hebben over het systeem tot 50 hoofdtelefoons. Boven de 50 moet hij een technieker of hostess erbij nemen om een minimum service te leveren. Voor events met meer dan 100 personen dient er een permanentie voorzien te worden voor het wisselen van hoofdtelefoons, het oplossen van eventuele technische problemen etc. volgens het aantal gebruikte eenheden.

Voor een event tot 500 personen moet men tussen 2 en 5 vierkante meter tellen. Voor events van meer dan 1000 mensen moet er 15 vierkante meter worden voorzien voor het stockeren van al het materiaal.

De hostessen zijn aanwezig om zich bezig te houden met dit soort van kleine euvels. Ze zorgen voor de vervanging in het geval van defect, en er zijn steeds voldoende reserve hoofdtelefoons voorradig .

De hoofdtelefoons zijn niet waterdicht. Er moet een beschermde zone worden voorzienvoor het ilent-event (tent). Als dat niet kan, moet er een plan B worden voorzien of dient het event geannulleerd te worden.

Er is geen gevaar voor feedback. Het systeemvan NM werkt zonder luidsprekers en microfoons waardoor er geen feedback kan ontstaan.

Het resultaat is hetzelfde als met een klassiek versterkt geluidssysteem. Behalve dat muziek en volume individueel per gebruiker kan veranderd worden. Het geluid is van een degelijke kwaliteit, stabiel en mobiel en dat doet dansen, zingen en ook praten! Want ja, je kan kan jezelf horen praten als je wil, in tegenstelling tot traditionele feestjes waar men verplicht is de zaal te verlaten om elkaar te kunnen verstaan.

Absoluut. De nabijheid van de muziek en de keuze van het kanaal laten toe in een eerste stap toenadering te zoeken en in een tweede stap de conversatie aan te gaan. Dat laat toe verder te gaan dan een simpele Hallo, hoe gaat het? Wablieft? HOE GAAT HET!?
De gebruikers zitten steeds in de juiste sfeer, het is niet omdat ze hun hoofdtelefoon afzetten dat ze plots stoppen met dansen of bewegen. In tegendeel, de ludieke kant en de euforie van de groep gaat door, zelfs wanneer de deelnemers de hoofdtelefoon afzetten.

Het beperkt 80% van het lawaai van een normaal feest. Dat maakt van NM een interessante oplossing. De stille avonden hebben bezwezen dat omwonenden veel minder last hebben van een feest of evenement. Bastonen dreunen niet langer door en vermoeien zowel partygangers als omwonenden daardoor veel minder.

Ze zijn ontworpen voor alle types van hoofden en hebben een gelijkaardige vorm als de reguliere hoofdtelefoons. NM werkt ook aan een systeem dat toelaat je eigen hoofdtelefoon mee te nemen naar een feest als dat wenselijk is.

De hoofdtelefoon en de nabijheid van het geluid hebben een ontwapende kracht, er is een ludieke zijde die doet lachen en plezier maken. De samenhorigheid dirigeert de ambiance.

De waarborg wordt in rekening gebracht als de hoofdtelefoon verloren geraakt of buiten werking is door beschadiging. Een kleine schade zal niet worden geteld zoals een kapotte hoofdtelefoon.

Waarborg: 40€
Huurprijs / gebruik: maximum 5 EUR
De verantwoordelijkheid is afhankelijk van elk geval en wordt bepaald volgens de voorkeur van de organisator :
1) De gebruiker wijzen op zijn verantwoordelijkheid. Duidelijk maken dat een kapotte hoofdtelefoon zal moeten betaald worden op het einde van de avond.
2) Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de hoofdtelefoons: in dit geval zijn enkel de beschadige en verloren hoofdtelefoons die vergoed moeten worden.
NB: hoofdtelefoons zijn enkel te gebruiken met het NM systeem en werken daarbuiten niet.

De gebruiker bepaalt zelf wat hij doet. Hij kan op elk moment beslissen de hoofdtelefoon

af te zetten, maar als hij in de juiste sfeer zit, zal hij daar zelfs niet aan denken!